Ahad, Julai 05, 2009

albelurani di Tranungkite.net


Bismillah...

Saya telah diberitahu oleh sahabat saya Abu Nuha bahawa blog ini albelurani.blogspot.com telah ada dilink kan di Tranungkite.net.

Terkejut juga macam mana boleh masuk. Tapi tak kisah lah elok juga boleh masuk kat situ dan siapa tak tahu yang laman web Tranungkite.net merupakan laman yang cukup popular di alam maya ni.

Apa-apa pun ini satu kelebihan dan peluang untuk wasilah perjalanan dakwah saya untuk meninggikan lagi KALIMATULLAH di muka bumi ini. Syukran jazilan di atas kepercayaan para kru - kru tranungkite.net mudah - mudahan kita memperolehi rahmat, hidayah dan maghfirah Allah SWT.

1 ulasan:

abunuha berkata...

Tahniah, semoga dapat berkarya dengan lebih hikmah, berani dan segar.

Catat Ulasan